Csoki torta

Piskótához:
6 tojás
4 ek liszt
2 ek kakaópor
6 ek cukor
1 cs sütőpor


Krémhez:
1 cs csokoládés pudingpor
3 dl tej
1 cs Vanillincukor 
2 ek cukor
2 dl habtejszín
1 tábla jó minőségű tejcsokoládé
1 cs csokis mazsola drazsé (elhagyható)

elkészítés
A piskóta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk.
A krémhez a pudingot odatesszük főni. Amikor már eléggé meleg, beletördeljük a csokoládét.
Ha kész, kihűtjük.
A habtejszínt felverjük. A felét összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Megtöltjük a tortát úgy, hogy a tetejére is oldalára is maradjon.
A maradék tejszínhabbal és a csokis mazsolával díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük.

Készíts ingyenes honlapot Webnode