Kinder Bueno sütés nélkül

Hozzávalók:

  • 5 dl tej
  • 2 cs. vaníliás pudingpor
  • 7 dkg cukor
  • 4 dl habtejszín (min. 30%-os) – a krémhez
  • 20 dkg PILADELPHIA original krémsajt
  • 17 dkg pirított törökmogyoró – aprítva
  • 30 dkg vajas keksz
  • 20 dkg nutella
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 4 ek. étolaj

Elkészítés:

kb. 2 dl hideg tejben csomómentesre keverem a pudingport és a cukrot, majd hozzáöntöm a maradék tejet és folyamatos kevergetés melett sűrű pudingot főzök, majd leveszem a tűzhelyről és hagyom kihűlni.

A kihűlt vaníliáspudinghoz hozzáadom a krémsajtot, az őrölt mogyorót, alaposan kikeverem, végül hozzáforgatom a kemény habbá vert tejszínt .

Egy formába pakolom a keksz felét, megkenem nutellával (egyszerűbb vele dolgozni, ha picit felolvasztjuk), rá sorakoztatom a keksz másik felét, a tetejére simítom a krémet.

A tetejére teszek még egy sor kekszet. Majd elkészítem a csokimázt.

2 tábla csokoládét felolvasztok és 4 ek. étolajat keverek hozzá. Szépen rásímítom a kekszre.

2-3 órára hűtőbe teszem.