Kekszes krémes sütés nélkül

Hozzávalók: 
3 csomag vaniliás pudingpor (főzős)
8 dl +1 dl tej
2 tk. zselatinfix
fél liter habtejszin
1 cs. habfixáló
1 ek.+15 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 csomag édes keksz (nem háztartási keksz)
 
Elkészítés:
A pudingokat 8 dl tejjel a szokásos módon keményre főzzük. Mikor elzártuk alatta a gázt egy kis tálban kikeverünk 1 dl tejet a zselatinfixxel, és ezt a pudinghoz keverjük.Kihűtjük. Egy egész margarint 15 dkg porcukorral kihabosítunk és a kihűlt pudinggal elkevrejük.
A hantejszint a habfixálóval és az 1 ek.porcukorral felverjük.
Egy magasabb nagy tepsit kirakunk a kekszel, óvatosan rátesszük, a vaniliás krémet. Arra rákenjük a kemény tejszínhabot.Az egészet befedjük újra a keksszel. 
Tetejére csokimáz kerüljön.
 
Kép majd máskor lesz, mert olyan gyorsan elfogyott, hogy nem volt időm lefotózni :)