Cseresznyés kakaós kevert süti

Hozzávalók:
6 tojás
1,5 csipet só
37,5 dkg cukor
45 dkg finomliszt
1,5 csomag sütőpor
1,5 citromból nyert citromlé
1,5 citromból nyert citromhéj (reszelve)
1,5 ek cukrozatlan kakaópor
1,5 dl napraforgó olaj
1,5 dl + 1,5 kanál tej
cseresznye
 
A megmosott cseresznyét kimagozzuk, szűrőbe tesszük.
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgákat elkeverjük a cukorral és az olajjal.
Hozzáadjuk a citrom héját és kifacsart levét.
A lisztet és sütőport a 1,5 dl tejjel váltakozva hozzákeverjük, végül óvatosan belekeverjük a csipet sóval felvert tojásfehérjéket.
A massza kb. 3/4-ét sütőpapiros tepsibe simítjuk. A maradékba belekeverjük a kakaót és az 1,5 kanál tejet. Kanállal a sárga masszára pöttyöket rakunk.
Végül rászórjuk a lecsepegtetett cseresznyét és előmelegített sütőben kisütjük.