Édes álom tallér

Hozzávalók (ez egy nagy adag kb 3szoros. természetesen lehet arányosan minenből kevesebbel is készíteni, de nem érdemes)
160 dkg liszt, 115 dkg kristály cukor, 4 cs. vaniliás cukor (vagy egy kevés vanilia aroma), 4 kávéskanál szódabikarbóna, 3 egész olvasztott vagy puha margarin (75 dkg), 6 db egész tojás, 4 tábla csoki vagy tortabevonó
1 csomag francia drazsé
 
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan összegyúrjuk. Dió nagyságú gombócokat formázunk belőle. Sütőpapiros tepsir sorakoztatjuk őket, tetejére egy szem francia drazsét teszünk és egy nagyon picit lapítjuk(tényleg csak picit, mert a sütésnél elterül).
Kb 180 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Nem szabad sokáig mert kiszárad.