Először a száraz hozzávalókat keverjük alaposan össze, majd jöhet a tojás, a méz és a picit megolvasztott margarin. Addig gyúrjuk, míg egynemű, illatos, rugalmas tésztát nem kapunk.
3 részre osztjuk, majd egyenként kinyújtjuk 0,5 cm-es vastagságúra a tésztát. Kiszaggatjuk, sütőlemezre tesszük, ne szorosan, mert sülés közben összenőnek. Megsütjük.
máz
1 tojásfehérjét félig felverünk robotgéppel, majd 20 dkg porcukrot apránként hozzádolgozunk, és keményedésig keverjük. Tányérpróbát végzünk rajta: ha szépen sikerül egy kistányéron kiskanállal vékony csíkot húzni akkor tökéletes, ha szaggatott vonalat sikerül csak akkor kell bele pár csepp víz. Tovább verjük és újra próbáljuk... Ha nagyon folyik akkor pici porcukrot kell még bele tenni...