Marlenka

Hozzávalók:
Tésztához:
3 db tojás
4,5 mk szódabikarbóna
4,5 ek kakaópor
35 dkg margarin
60 dkg liszt
1 cs sütöpor
30 dkg porcukor
Krémhez:
7,5 dl tej
2 csomag vaníliás pudingpor
40 dkg porcukor 
3 cs vaníliás cukor
37,5 dkg margarin
6 ek liszt
rumaroma
4,5 ek kókuszreszelék
 
1 tábla tortabevonó (reszelékhez)
 
Elkészítés:
 
A tésztához a lisztet és a sütőport nyújtódeszkára szitáljuk, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a cukrot, kakaóport, a margarint és végül a tojásokat. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd négy egyenlő részre osztjuk.
Lisztezett gáztepsi hátán nyújtjuk, sütjük.
 
A krémhez a pudingport és a lisztet egy kevés tejjel kikeverjük. Hozzáadjuk a többi tejet és sűrű krémmé főzzük. lezárjuk a gázt és hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és a rumaromát, a porcukrot.
Langyosan belekeverjük a margarint.
 
Minden lapot megkenjük krémmel és egymásra tesszük.
A tetejét csokireszelékkel szórjuk meg.
Egy éjszakát pihentetjük, majd másnap fogyasztjuk