Kinder szelet

Hozzávalók a tésztához:
15 dkg porcukor
5 dkg margarin
2 evőkanál kakaópor
2 tojás
2 evőkanál méz
35 dkg liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
 
Hozzávalók a krémhez:
2 cs. vaníliás puding
1 nagy pohár tejföl
3 evőkanál liszt (csapott)
4 dl tej
20 dkg porcukor
20 dkg vaj vagy margarin
 
A tésztához a porcukrot, a margarint, a kakaóport, a tojást és a mézet gőz felett összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a szódabikarbónás lisztet.
Mikor a massza kihűl, kétfelé vesszük és két lapot nyújtunk amit a gáztepsi hátulján, előmelegített sütőben, 180 fokon 8-10 perc alatt megsütünk. Vigyázzunk a túlsütéssel, akkor jó, ha puha mikor kivettük, mert a tepsin még tovább sül a lap.
A pudingot, a tejfölt, a lisztet a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük.
A vajat és a cukrot habosra keverjük és a kihűlt pudingos krémhez dolgozzuk.
A krémet a két lap közé töltjük.