Karamellás krémes
Tészta: 25 dkg liszt, 1 kk. szódapor, 10 dkg porcukor, 5 dkg vaj, 1ek méz, 1 tojás és egynek a sárgája. 2 vékony lapot kell sütni.
1.krém: Fél liter tej, 2 vanília puding, 2 dl víz, 2 ek. liszt, 2 ek. cukor. Ezeket együtt felfőzzük. 15 dkg porcukrot kikeverünk 1 rámával és a kihűlt pudinghoz adjuk.
2.krém: 6ek kristálycukrot megpirítunk és kb. 1 dl vízzel felengedjük. Ha már langyos, 1 doboz (0,5l) Hullala tejszínt felverünk és a langyos karamellt kanalanként a tejszínhez adjuk.
Összeállítás: lap+pudingos krém+karamellás tejszín+lap
Teteje: 12 dkg porcukor, 2 karamellás puding, 2 ek. étolaj. Kevés forró vízzel elkeverjük, hogy kenhető legyen és a lap tetejére simítjuk.