Eszterházy csirkemell

 
1 kg csirkemell filé 
2 vöröshagyma 
olaj 
1 nagy doboz tejföl 
1 tk. mustár 
2-3 szál sárgarépa 
1-2 szál fehérrépa 
2 tk. pirospaprika 
2-3 ek. liszt 
pici cukor 
só, bors, ízvarázs 
1-2 babérlevél 
spagetti tészta
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, picit állni hagyjuk. 
A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk. 
Olajon megpároljuk a hagymát, beletesszük a húst, fehéredésig sütjük. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a zöldségeket, pirospaprikát, sót, borsot, babérlevelet, ízesítjük ízlés szerint, és az egészet puhára főzzük. 
A tejfölt elkeverjük a cukorral, liszttel, mustárral, és behabarjuk vele az ételt. Összefőzzük. 
A tésztát kifőzzük.

 

Készíts ingyenes honlapot Webnode